Anholt Lone Star er en anderledes og sjov singlehand kapsejlads, hvor fokus er mere på at have det sjovt end at sejle om kap.

Du bestemmer hvor du starter, vi bestemmer hvor du slutter:

Der er ingen transportsejlads til denne kapsejlads overhovedet. Du bestemmer fuldstændig hvorfra du vil starte. Vi fortæller dig hvor lang tid du må bruge på din sejlads, hvorefter du skal kæmpe mod alle andre, for at få den bedste plustid.

Hvem vinder

Der er udarbejdet et sindrigt handicap system (alle handicap systemer skal både være sindrige og ugennemskuelige), som sikrer, at den singlehandsejler som opnår den bedste plustid/laveste minustid vinder sejladsen. Hvis du sejler hurtigere end den udregnede sejltid får du en plustid, og du får en minustid hvis du er langsommere end din udregnede sejltid.

Er det fair?

Denne sejlads er på ingen måde fair. Til gengæld forventer vi at den er sjov, hvilket er hele formålet.

Hvem kan deltage?

Alle sejlere der har en sødygtig båd, hvor sejleren selv er sikker på at man er i stand til at sejle fra start til Anholt og retur, kan deltage.

Sejladsen er også åben for doublehand sejlere. Disse kan dog kun opnå trøstepræmier uanset ankomst tid til Anholt. Vælger du at fylde båden op med endnu flere sejlere, er du velkommen til dette.

Hvad koster det at deltage?

Et sådant arrangement burde koste en formue, men det gør det ikke. Deltagelse koster intet, ud over dit eget forbrug på Anholt.

Vi håber at kunne tilbyde medlemmer af Skandinavisk Singlehandsejler Forening at ligge gratis på Anholt.

Er medlemskab et krav?

Medlemskab af Skandinavisk Singlehandsejler Forening er bestemt ikke et krav. Foreningen håber med sejladsen at kunne hilse på mange nye sejlere, som måske engang ønsker at være medlem af foreningen.