Anholt Lone Star er en anderledes og sjov singlehand kapsejlads, hvor fokus er mere på at have det sjovt end at sejle om kap.

Du bestemmer hvor du starter, vi bestemmer hvor du slutter:

Der er ingen transportsejlads til denne kapsejlads overhovedet. Du bestemmer fuldstændig hvorfra du vil starte. Vi fortæller dig hvornår din start går, hvorefter du skal kæmpe mod alle andre med det formål at ankomme til Anholt lørdag den 9. september 2023 klokken 1000.

Hvem vinder

Der er udarbejdet et sindrigt handicap system (alle handicap systemer skal både være sindrige og ugennemskuelige), som sikrer at den skipper som rammer Anholt præcist kl. 10:00:00 lørdag d. 9. september 2023 vil vinde og hvis der er flere som ankommer samtidigt, er det den som har sejlet længst som vinder.

Men vi har smidt dette fine system væk, fordi vi selv vil sejle med, så den som kommer først, vinder! (og vinder retten til at hjælpe de efterfølgende i havn).

Er det fair?

Denne sejlads er på ingen måde fair. Til gengæld forventer vi at den er sjov, hvilket er hele formålet.

Hvem kan deltage?

Alle sejlere der har en sødygtig båd, hvor sejleren selv er sikker på at man er i stand til at sejle fra start til Anholt og retur, kan deltage.

Sejladsen er også åben for doublehand sejlere. Disse kan dog kun opnå trøstepræmier uanset ankomst tid til Anholt. Vælger du at fylde båden op med endnu flere sejlere, er du velkommen til dette.

Hvad koster det at deltage?

Et sådant arrangement burde koste en formue, men det gør det ikke. Deltagelse koster intet, ud over dit eget forbrug på Anholt.

Vi håber at kunne tilbyde medlemmer af Skandinavisk Singlehandsejler Forening at ligge gratis på Anholt.

Er medlemskab et krav?

Medlemskab af Skandinavisk Singlehandsejler Forening er bestemt ikke et krav. Foreningen håber med sejladsen at kunne hilse på mange nye sejlere, som måske engang ønsker at være medlem af foreningen.