Anholt Lone Star.

En anderledes sejlads til Anholt der afholdes den 8-9 september 2018.

Fra starten af, blev sejladsen skabt for alle os, der ikke var så heldige at få et start nummer til Silverrudder 2018, men som alligevel havde reserveret weekenden til sejlads. For ikke at kede os mens alle andre sejlede, besluttede vi at arrangere en anderledes singlehand sejlads, hvor det vigtigste var at være sociale og hygge sig med hinanden.
Efter lidt drøftelser i bestyrelsen blev vi enige om at arrangere en sejlads, hvor deltagerne selv bestemmer hvorfra de starter og hvor vi bestemmer hvornår de skal starte. Ideen er, at alle deltagere principielt bør ankomme til Anholt på samme tid.
Målet med sejladsen er at skabe noget sjovt, noget vi er fælles om. Sejladsen er derfor ideel for alle sejlere, uanset om man er typisk singlehand kapsejler, eller udpræget singlehand tursejler.
Efter ønske fra havnefogeden på Anholt har vi valgt at flytte sejladsen til weekenden 8-9 september, hvilket så også gør at de heldige der kan deltage i Silverrudder også får mulighed for at hygge med os andre på Anholt.

Forberedelserne til sejladsen er i fuld gang, og Erik, Jan og Jens har derfor aflagt Øen et besøg i starten af juni for at prøvesmage fadølsanlægget.


Hvis du stadig ikke har meldt dig til, håber vi du vil gøre det og være med til at sikre et hyggeligt arrangement på Anholt. Der er i skrivende stund 31 tilmeldte sejlere, men plads til mange flere. Der er åbent for tilmelding til og med fredag den 24. august.
Har du lyst til at deltage, men ikke mulighed for selv at sejle til øen, så tag færgen, flyveren, faldskærmen eller hvad du nu kan finde på. Det vigtige er at du kommer, og bliver en del af dansk singlehandsejlads, for det er her SINGLEHANDSEJLERNE mødes for at udvikle vores sport og interesse. For arrangementet skyld vil vi gerne have en mail om at du kommer. Klik HER for at sende en mail.

Det er vores ambition at eventen udvikler sig til singlehandsejlernes folkemøde.